המאבק נגד הקמת שדה תעופה בעמק חפר

מסלול ההמראה המתוכנן אמור לעבור מעל בית הספר קדם – מה שעלול לגרום לאסון כבד.


הסכנה כי יוקם שדה תעופה בעמק חפר נותרה בעיניה!
מסלול ההמראה המתוכנן אמור לעבור מעל בית הספר קדם – מה שעלול לגרום לאסון כבד.
תושבים יקרים,
בימים אלה נודע לנו כי נמצא פתרון זמני לאיום המיידי של העברת שדה התעופה מהרצליה לאזורנו - אולם אין כל החלטה על ביטול התכנית הלאומית, תת"ל 74, להקמת שדה תעופה במרכז. 
התוכנית להקים את שדה התעופה בסמוך למושב בית הלוי – עדיין קיימת. על פי התוכנית, מסלול ההמראה יעבור ממש מעל בית הספר קדם, דבר שיגרום למטרדי רעש קשים ביותר, יפגע בלימודים ועלול להסתיים באסון כבד, במקרה של התרסקות.
בנוסף לכך, יפגעו אנושות מרחבי טבע ירוקים ועתירי מבקרים שמשרתים את כל מרכז ארץ ישראל - אגמון חפר ומאגר ויקר המהווים אתרי נחיתה לעשרות אלפי העופות נודדים.
לכן, אנו ממשיכים בפעולותינו הנמרצות לסיכול הקמת שדה תעופה בעמק חפר וסביבותיו. אמשיך להוביל, ביחד עם מטה המאבק הציבורי ועם כל המתנדבים הנפלאים, מאבק עיקש להסרה מוחלטת של האיום. 
אני קורא לכל השותפים למאבק שלא "להוריד את הרגל מהגז" אלא להגביר את פעולות המחאה והסיכול.
הצטרפו לקבוצת המאבק בפייסבוק: לא לשדה תעופה בעמק חפר!
יחד נשמור על הצביון של עמק חפר!
שלכם,     
רני אידן    
ראש המועצה 

רני אידן חתימה
לרקע נוסף על המאבק נגד שדה התעופה, לחצו כאן >>
רקע - המאבק נגד הקמת שדה תעופה בעמק חפר

נקודות חשובות